Ansök om båtplats för sommaren 2021

I början av det nya året är det dags att ansöka om båtplats för sommaren under [Ansök om båtplats och ramp] på denna sida. Medlemmar söker båtplats före den 1 mars. Efter det fördelas platser i hamnen som sommarplatser, där alla kan ansöka om båtplats. Kontakta Hamnfogde om det finns frågor om båtplats, se under Styrelsefunktioner nedan.

Vi jobbar just nu på ett nytt sätt att ansöka om båtplats, vilket bättre passar med Båtunionens system och under tiden är funktionen att göra detta tyvärr tillfälligt borttagen. Vänligen avvakta eller kontakta hamnfogde.

Adressändringar och andra ärenden om medlemskap görs under tiden direkt till vår sekreterare.

Höstmöte och 50-årsfest 2020

Efter årets sista arbetskväll måndagen den 7/9 så välkomnade vi till årets Höstmöte. I samband med detta höstmöte så firade Lugnås Båtklubb 50 år. Detta firades med en grillkväll i vår båthamn. Vi gick igenom säsongen som varit och blickade fram emot de kommande 50 åren…

Årsmöte 2020

Årsmöte hölls torsdagen den 6/2 -20 kl 19.00 i Övre Lugnås bygdegård.

– Till Ordförande valdes Patrik Jarefjäll
– Till Vice sekreterare valdes Harry Rehn
– Till Hamnfogde valdes Emil Lundin

Hamnkommitte: Emil Lundin är hamnfogde och sammankallande. Jonas Andersson, Mats
Gustafsson, Stanley Karlsson, Hans-Erik Lundin, Tommy Svensson och Erik Krussgård
Jansson

Det beslutades om oförändrade medlemsavgifter för 2021. Årsmötet beslutade att vi skall ha ett höstmöte.

Uppge mobil och adressuppgifter

Anmäl alltid förändringar av hemnummer, mobilnummer, epost och adressuppgifter här på klubbens hemsida.

Anmälda mobilnummer listas i årsutskicket som en säkerhet för att kunnas nås och nå andra på sjön, men också för att kunna nå båtägare om båt och båtplats av t.ex. båtvakten.

Lämna dina uppgifter via länken i menyn till vänster.