Årsmöte 2021

Båtklubbens styrelse har beslutat att skjuta något på datum för årsmöte, då Folkhälsomyndigheten uppmanar föreningar följande: ”Ideella föreningar bör om möjligt skjuta upp årsmöten och likande, om mötet kräver att deltagarna träffas på samma plats.” [LÄNK]. Vi anser inte att klubben kan hålla ett digitalt årsmöte, så vi behöver träffas men vi gör detta på ett säkert sätt.

Klubbens årsmöte kommer därför hållas utomhus på plats i vår båthamn den 19 maj 2021 kl 18:00. Enligt våra stadgar hålls årsmötet senast i april, men i år får vi alltså göra ett undantag utifrån myndigheternas råd.

Ansök om båtplats för sommaren 2021

I början av det nya året är det dags att ansöka om båtplats för sommaren under [Ansök om båtplats och ramp] på denna sida. Medlemmar söker båtplats före den 1 mars. Efter det fördelas platser i hamnen som sommarplatser, där alla kan ansöka om båtplats. Kontakta Hamnfogde om det finns frågor om båtplats, se under Styrelsefunktioner nedan.

Vi har i år infört nya funktioner för båtplatsansökan och medlemshantering, för att bättre kunna utnyttja det IT-stöd som Båtunionen ger sina klubbar via det s.k. BAS-systemet. Det innebär att du nu loggar in och direkt matar in uppgifterna där. Har du inget inlogg så kan du skaffa dej detta via den mailadress som du har registrerad hos båtklubben.

Höstmöte och 50-årsfest 2020

Efter årets sista arbetskväll måndagen den 7/9 så välkomnade vi till årets Höstmöte. I samband med detta höstmöte så firade Lugnås Båtklubb 50 år. Detta firades med en grillkväll i vår båthamn. Vi gick igenom säsongen som varit och blickade fram emot de kommande 50 åren…

Uppge mobil och adressuppgifter

Anmäl alltid förändringar av hemnummer, mobilnummer, epost och adressuppgifter här på klubbens hemsida.

Anmälda mobilnummer listas i årsutskicket som en säkerhet för att kunnas nås och nå andra på sjön, men också för att kunna nå båtägare om båt och båtplats av t.ex. båtvakten.

Lämna dina uppgifter via länken i menyn till vänster.