Båtplats/ramp

Ansök om båtplats och ramp

Längst ner på sidan finns länken för att söka båtplats. Läs igenom denna viktiga information innan du går dit.

Nyhet inför sommaren 2021:

Vi har i år infört nya funktioner för båtplatsansökan och medlemshantering, för att bättre kunna utnyttja det IT-stöd som Båtunionen ger sina klubbar via det s.k. BAS-systemet. Det innebär att du nu loggar in och direkt matar in uppgifterna där. Har du inget inlogg så kan du skaffa dej detta via den mailadress som du har registrerad hos båtklubben.

Inför varje säsong fördelas klubbens båtplatser, i första hand till klubbens medlemmar. Om du är medlem i båtklubben kan du ansöka om båtplats före den 1 mars.

Återstående platser övergår till sommarplatser och kan sökas av vem som helst. Ansöker du här från den 1 mars räknas det som en ansökan om sommarplats.

Hamnen får ej användas under pågående säsong innan avgiften har betalts.

När du lämnar in uppgifter här så godkänner du samtidigt att vi använder
uppgifterna för klubbens båt- och medlemshantering. Du når registeransvarig på mailadress it@lugnasbatklubb.se

Avgifter för säsongen (enligt beslut på årsmöte):

BÅTPLATS OCH RAMPNING
Grundavgift 800 kr
Breddtillägg (båtbredd i meter) till grundavgift:
Typ A, bredd 2.00/200 kr, 2.50/400 kr, 3.00/500 kr
Typ B, bredd 2.00/600 kr, 2.50/800 kr, 3.00/900 kr
Typ C, bredd 2.00/900 kr, 2.50/1100 kr, 3.00/1200 kr

ENDAST RAMPNING
Årsavgift 300 kr (valet ”endast rampning” kan bara sökas av medlemmar)

Avgiftstyper beroende på bostadsort:
Typ A = Gamla Lugnås Kommun (medlemmar) + Övriga godkända medlemmar
Typ B = Mariestads kommun förutom Gamla Lugnås Kommun
Typ C = Övriga

Föreningen har arbetskvällar i båthamnen enligt information på webbsidan och där man förväntas delta minst två tillfällen per säsong om man har båtplats eller rampar. För den som ändå inte deltar utgår en avgift på 500 kr.

Den som har båtplats deltar i nattvakten enligt av hamnfogden beslutade turschema.

Gå till ansökan om båtplats i BAS-systemet.